Paszkany nu se uită la bani când vrea să surprindă! Fostul patron de la CFR - bolid de lux pentru iubita cu 24 de ani mai tânără: „A venit iepurașul”


Arpad Paszkany, fostul finanțator al celor de la CFR Cluj, și-a surprins iubita de Paști. Milionarul nu a ezitat să scoată din buzunar zeci de mii de euro ca să o surprindă pe Antonela Petruț. 

Antonela Petruț, iubita omului de afaceri, este cu 24 de ani mai tânără decât acesta, dar vârsta nu reprezintă un impediment în relația lor.

Arpad Paszkany a decis să o răsfețe pe Antonela Petruț făcându-i cadou un Mercedes-AMG GLE Coupé de toată frumusețea. 

Tânăra blondină nu a stat pe gânduri și și-a etalat noua „bijuterie” pe o rețea de socializare.

 „A venit iepurașul”, a scris Antonela, după ce și-a surprins fanii cu bolidul de lux al cărui preț depășește 100.000 de euro. 

a2.jpeg

Arpad Paszkany este finanțatorul care adus primele trofee din vistiera celor de la CFR Cluj. De asemenea, sub patronajul său, formația din Gruia a reușit să obțină cel mai mare număr de puncte câștigate de o echipă românească în grupele Ligii Campionilor.

În sezonul 2012 – 2013, CFR Cluj a reușit să strângă 10 puncte în grupele celei mai importante competiții continentale intercluburi, însă a terminat pe poziția a treia. Mai mult, în acea stagiune, clujenii au obținut victoria istorică împotriva celor de la Manchester United, de pe Old Trafford, 1-0.

Comentarii Facebook